Forum solceller

Den här sidan ersätter den gamla sidan diskussion.

För att kunna skriva i forumet måste du först registrera dig. Du får sedan vänta på ett mail med lösenord, där man får ha lite tålamod, det tog 20 minuter innan mailet kom vid en testkörning. Därefter kan du logga in på forumet.

Vissa e-postadresser som @yahoo.com är blockerade från att användas eftersom de genererade mängder av registreringar av sådana som ville sprida spam.

OBS! Registeringen gäller bara för forumet. Kommentarer på vanliga blogginlägg kan man göra utan registrering, liksom det alltid varit.

När du skrivit ett inlägg i forumet har du 5 minuter på dig att ändra inlägget om du ser något du vill ändra. Se även blogginlägget Tips och info.

Som regler för forumet föreslås de som finns på Flashback forum, med undantag av det inte finns någon åldersgräns på detta forum.

2014-11-11: Installerade ett tillägg som ska blockera registreringar gjorda av spammare, då det kommit tre misstänkt falska registreringar under dagen. I beskrivningen anges tillägget som “aggressive”, så det finns en liten risk att även andra (till och med jag själv!) kan fastna i kontrollen. Meddela mig det i sådana fall, så vitlistar jag dig.

Hem Forum solceller