Mera solel under augusti i år än augusti ifjol?

När det är fem dagar kvar på augusti månad har vi hittills skördat 274,75kWh under augusti. I augusti ifjol blev det 334,11 kWh. För att nå fjolårets augustiproduktion behövs i genomsnitt 11,89 kWh per dag under resten av månaden, vilket är över snittet på 10,57 kWh hittills under augusti. Men med bra väder de närmaste dagarna ska detta vara fullt möjligt!

När man tittar på SVT:s prognos ser det fint ut, så när som på ett regnväder som kommer in på torsdag, men om det kommer på kvällen eller natten till oss gör det ingen skada för solelproduktionen, 🙂 .

Får se när vi behöver köra igång golvvärmen. Än så länge klarar vi oss en tid framåt, vilket är bra för energianvändningen.

Lila ögontröst. Badelundaåsen, 24 augusti 2012.

Lila ögontröst. Badelundaåsen, 24 augusti 2012.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *