All time high för solcellerna och Vätterns is

En härligt solig dag gav fint all-time high för solcellerna. 11,63 kWh idag. Tacksamt att köra igång solcellerna 28 oktober. Då blir det all-time high väldigt ofta under det påföljande året… Högsta medeleffekten under en 5-minutersperiod var 2478 Watt kl. 12.00-12.05.

Var ledare för en kanonfin långfärdsskridskotur på Vättern idag. 6 mil på magiska isar, med solterapi hela dagen, besök på mytomspunna Fjuk och passage tvärs över Storvättern till Karlsborg. Mäktigt!!

Solcellernas effekt per 5-minutersintervall 6 mars 2011

Solcellernas effekt per 5-minutersintervall 6 mars 2011

Magisk is på Vättern på väg till Karlsborg

Magisk is på Vättern på väg till Karlsborg

En reaktion på “All time high för solcellerna och Vätterns is

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *