16,88 kWh solel nytt årsbästa

En härligt solig vårdag gav nytt årsbästa för solcellerna med 16,88 kWh (5,02 kWh/kW)! Tidigare bästa var 15,93 kWh den 9 april. Det är en bit kvar till vårt aprilrekord på 18,25 kWh den 28 april 2011.

Tycker att Sunny Portal har trilskats en del i Internet Explorer 10 den senaste tiden. I kväll hände inget när jag klickade på menyerna. Fick använda Firefox istället.

Två snokar och fjärilarna citronfjäril, nässelfjäril och påfågelöga var vårnyheter på tomten.

2 reaktion på “16,88 kWh solel nytt årsbästa

  1. -Bengt, varför vägrar A-K Hatt att tvinga fram en skyldighet för elleveantörer att ta självproducerad el t ex från solceller och införa nettodebitering. När jag mailar henne svarar en medhjälpare att ministern inte svarar på enskilda mail.
    Hälsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *