Ny Teknik efterlyser producenter av egen el

Ny Teknik publicerade idag en efterlysning av producenter av egen el. Jag anmälde vår solcellsanläggning. Var med du också!

Resultatet visas på en karta. Kul!

SolEl-programmet har sedan tidigare en karta över svenska solcellsanläggningar. Det står i texten att den visar samtliga svenska nätanslutna solcellsanläggningar, men det stämmer inte längre. Många av de mindre solcellsanläggningar som byggts under senare år finns inte med.

Gullklöver. Gäddeholm 7 oktober 2012.

Gullklöver. Gäddeholm 7 oktober 2012.

 

 

2 reaktion på “Ny Teknik efterlyser producenter av egen el

  1. Bengt, kul att du länkar till vår karta och vår enkät på http://www.nyteknik.se. Vi kommer att fortsätta skriva artiklar och reportage om egen el ett bra tag framöver. Vi gör nedslag på dem som rapporterat in sina installationer till oss. Just nu efter bara ett dygn är vi uppe i närmare 250 inrapporterade installationer. De kommer att läggas upp på kartan så fort vi hinner. Än så länge krävs det manuell inläggning så det blir en viss fördröjning. Vi är faktiskt överraskade över anstormningen. Trodde inte det skulle vara så många. Hälsningar Lars Anders Karlberg och Charlotta von Schultz, reportrar Ny Teknik.
    PS, Bengt du kan väl gå in och kolla artikeln “Danmark tar täten”. Där har vi citerat från Bengts Villablogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *