På plats i Frankfurt för PVSEC

Är nu på plats på Hotel President Frankfurt, 500 meter från PVSEC-konferensen i Frankfurt. Vi åkte förbi ingången till konferensen på väg till hotellet och vi såg att konferensbanderollen var på plats. Lite lågbudgethotell är det nog vi bor på. Antonis och jag fick gå ut på parkeringen och in genom ingång i husets andra ände för att komma till våra rum, lite annorlunda. På de flesta hotell brukar trådlöst Internet ingå i priset. Här kostar det €13 för 24 timmar. Fast frukost ingick i alla fall i priset.

En annan annorlunda detalj i badrummet på hotellet är att det fanns separata vattenmätare för varmvatten och kallvatten. Har inte sett det tidigare. Både rumsfönstren stod på glänt så det blev till att vrida på elementen direkt.

I morgon blir det gemensamma föredrag på förmiddagen. Efter lunch är det flera parallella sessioner och dessutom börjar postersessionerna. Jag har mitt posterpass mellan 13.30 och 15.00 i sessionen ”Large PV Power Plants and Distributed PV: System Aspects and Grid Integration”. Flera andra intressanta posters i samma session, får kanske smita iväg och titta på dem om inte rusningen är alltför stor till min poster. Skulle väl inte tro att det blir så hektiskt, å andra sidan är väl besökarna på konferensen som alertast första dagen. Gäller att planera dagarna väl eftersom man inte hinner se allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *