Ansökan om godkännande för elcertifikat inskickad

Trodde att jag skickat in ansökan om godkännande för tilldelning av elcertifikat till Energimyndigheten redan för en månad sedan. Men när jag idag tittade på Energimyndighetens webbsida e-tjänster för elcertifikatsystemet var status ”Ej skickad”. Märkligt.

Jag gick till fliken ”Skicka in” och gjorde ”Skicka in ansökan” med godkännande via bankID, men därefter kom jag märkligt nog tillbaka till sidan ”Din ansökan är klar att skicka in”. Jag provade tre gånger med samma resultat. Internet Explorer (IE) slutade att fungera. När jag startat om IE och loggat in på nytt så fungerade det normalt.

Ingen har sagt att det ska vara lätt… (citat från forskningsingenjör som jobbade på min grupp när jag var doktorand i Uppsala, för länge sedan).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *