Nominerad bland 60 grönaste bloggarna 2014

60 Grönaste Bloggarna 2014

Fick idag veta av GreenMatch att denna blogg blivit nominerad till en av de 60 grönaste bloggarna 2014. De skriver på sidan 60 grönaste bloggarna 2014 att

“GreenMatch presenterar stolt de 60 grönaste bloggarna 2014! Många är de privatpersoner, företag och organisationer som tar ansvar för en god miljö och en hållbar utveckling. Listan omfattar allt från organisationer och företag som arbetar för ett hållbart klimat, till privata bloggare som skriver om sina insatser för en bättre miljö. Gemensamt för de 60 grönaste bloggarna 2014 är att GreenMatch anser att dessa organisationer, företag och bloggare genom sina hemsidor bidrar till upplysning, ökad information och god debatt för en grön utveckling av vår planet.

Därmed blir listan över de 60 grönaste bloggarna 2014 både en hyllning till alla de som drar sitt strå till stacken, men också en översikt på bloggar som bidrar med information och nya perspektiv inom miljö- och energiområdet.”

I motiveringen för denna blogg skriver man

“Bengt Stridh är hjärnan bakom den bästa solcellsbloggen i Sverige. Här berättar han om teknikutveckling för solkraft och hur mycket el solcellsanläggningen på hans hus i Västerås producerar. Sidan uppdateras frekvent och Bengt är också snabb på att svara sina läsare på frågor om solceller.”

Jag bugar och tackar! Det firar vi med en blomma.

Orkidén röd skogslilja. Klackbergs naturreservat 6 juli 2014.

Orkidén röd skogslilja. Klackbergs naturreservat 6 juli 2014.

7 reaktion på “Nominerad bland 60 grönaste bloggarna 2014

  1. Grattis Bengt! Din blogg är en guldgruva för oss solcellsentusiaster. Har själv haft nytta av den sen mitt intresse började för ca 3 år sedan. Har nu sedan sept 2013 en anläggning på taket. Din blogg har hjälpt mig med värdefull information. Tack!

  2. Jag vill också gratta!! Din blogg är mycket bra, och är en stor inspirationskälla! Tack vara din blogg har jag nu solceller på mitt tak, och är på årsbasis självförsörjande på el 🙂

  3. Sällar mig till hyllningskören, grattis och välförtjänt! Det är nog bara du och EgenEl-Jesus som direkt och indirekt inspirerat så många att skruva upp solceller 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *