Solrevolution – Årets bok 2015

Det är Vi i Villa som lagt in dem, utan någon fråga eller meddelande till mig.Naturskyddsföreningen ger i november ut boken “Solrevolution” som de kallar årets bok 2015. Den kostar 199 kr vid förköp till och med 5 november. Årets julklapp till alla solvänner!

Naturskyddsföreningen skriver

Idén bakom Solrevolution är enkel: boken är ett solmanifest, där läsaren ser solenergins potential och, inspireras till att hänga med i solrevolutionen. Boken guidar dig igenom solenergins möjligheter, den hjälper dig bli varsammare med vår planet.

PS. Ett förtydligande angående annonserna som började uppträda på bloggen sedan i fredags. Det är Vi i Villa som lagt in dem, utan någon fråga eller meddelande till mig. Jag får ingen ersättning från Vi i Villa för bloggen, den sköts helt ideellt.

En reaktion på “Solrevolution – Årets bok 2015

  1. Som tidigare sagt när det gäller reklamen så finns det flera bra adblockers som fungerar utmärkt på denna sida och för övrig på de flesta andra sidor också….
    Eftersom jag normalt kör blockeringsprogram så tog det ett tag innan jag greppade vad Bengt yrade om för reklam…;-)

    Konstaterar att bl.a. följande fungerar bra för Firefox
    AdblockPlus (ABP)
    DoNotTrackMe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *