Reklamen på bloggen är Vi i Villas…

Såg just att det nu finns reklam på denna blogg under menyerna. Ville bara förtydliga att det är Vi i Villa som lagt in dem, utan någon fråga eller meddelande till mig. Jag har tidigare fått förfrågningar från solcellsföretag om annonser på bloggen men tackat nej till det. Jag får ingen ersättning från Vi i Villa för bloggen eller deras annonser på bloggen, den sköts helt ideellt. Gjorde mig paff att se att Vi i Villa lagt in annonser på bloggen, kan bara beklaga att ni får stå ut med dem…

PS. Det positiva är möjligen att Vi i Villa tycker att bloggen har så många besökare att de anser det vara möjligt att sälja reklam på bloggen…

Bloggsidan kommer förresten att flyttas in på Vi i Villas normala site senare i år, enligt deras planer, så reklamen lär förbli kvar… Adressen är dock utlovad att bli den samma.

PS 27/10. Vi i Villa tog bort annonserna på bloggen idag. De sa att det var ett missförstånd…

6 reaktion på “Reklamen på bloggen är Vi i Villas…

 1. Ingen fara de flesta har adblockers.

  Men kanske är det dags att flytta till ABB’s site och skippa de oseriösa Vi i villa reklamgubbarna? De är lite shady i mina ögon. Solkar en bra blogg.

  • Huum… finns det adblockers som tar bort sådan här reklam?

   Ett alternativ skulle kunna vara att flytta till egen site, det lär vara lätt att flytta innehållet som är i WordPress, men det finns också ett värde i adressen som så många känner till och som även en del har länkat till.

   • Hej!

    Ja, AdBlock är ett mycket bra tillägg till webläsaren som bl.a. tar bort reklamen från Vi i Villa.
    getadblock.com
    /Kjell

 2. Jag skrev ett brev till Vi i villa och förklarade varför jag tycker att den nyligen introducerade reklamen på denna blogg är irriterande och olämplig. Kanske det hjälper.
  mvh Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *