Fortsatta tekniska problem

Det har varit struligt hos Vi i Villa på bloggen senaste veckan, i samband med en flytt av deras bloggar från en dansk server till en svensk server. I fredags (tror jag) började det krångla. Det blev felmeddelanden och det gick inte att skriva några inlägg. I början av veckan fick Vi i Villa upp en gammal version av bloggen och det gick att skriva kommentarer och inlägg. När man igår fick upp en senare version av bloggen försvann dock det inlägg och de kommentarer som läsare och jag gjort mellan dessa dagar. Dessa lyckades man inte återskapa idag. Med tanke på detta strul har jag därför legat lågt med inlägg. Det är förstås oförlåtligt att man tappar bort kommentarer och inlägg i en blogg men det är tyvärr inget jag kan påverka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *