Muulet…

8,13 kWh solel hittills under februari, trots snöfria solcellsmoduler. Det har verkligen varit mulet hittills under februari. 8 kWh skulle vi kunna få under en enda dag om det blivit klart och soligt väder en dag, men ingen sådan dag verkar i sikte under närmaste veckan. Nåja, det normala är att solenergiproduktionen för både våra solfångare och solceller brukar ta fart först i mars och det står inte på förrän vi är där.

Morgondimma, ingen sikt över Ridöfjärden. Onsdag 12 februari 2014.

Morgondimma, ingen sikt över Ridöfjärden. Onsdag 12 februari 2014.

Uppklarnat senare på förmiddagen, men väldigt molnigt. Tisdag 12 februari 2014.

Uppklarnat senare på förmiddagen, men väldigt molnigt. Onsdag 12 februari 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *