Framtidens energi i Västmanland med fokus på solel

Så heter årets tema för Västmanlandsakademien 2014 som hålls idag söndag den 2 februari. Det blir flera föredrag och en efterföljande diskussion på Västerås slott med landshövding Ingemar Skogö som värd. Jag deltar med föredraget “Solceller på varje hus i framtiden!?”.

Västmanlandsakademien, som har 24 ledamöter, instiftades på initiativ av dåvarande landshövding Mats Svegfors i januari 2002. Tanken bakom Västmanlandsakademien är att engagera forskare och andra kunniga män och kvinnor som är verksamma i Västmanland.

2 reaktion på “Framtidens energi i Västmanland med fokus på solel

  1. Kommer videoupptagning ske så vi andra också kan se vad du har att säga? Tänker något i stil med TED Talks eller UR Samtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *