EU PVSEC 2013 – Dag 3

Lägger in text retroaktivt, på grund av datorproblem i början veckan. Kommer att komplettera vartefter.

Idag var det vår postersession mellan 08.30-10.00. David Larsson, industridoktorand från Direct Energy på Mälardalens högskola, och jag var på plats. Det kom förbi några personer och diskuterade med oss. Det var en trevlig stund som gick överraskande snabbt. En av besökarna påpekade en oklarhet vilket gav kvällsarbete efter middagen.

På kvällen var det 1,5 timmes busstur i seg Paristrafik till vår restaurang Le Train Bleu, som tydligen skulle vara en av Paris bättre restauranger. De fyra maträtterna var lysande. Vi åkte tåg tillbaka till vårt hotell och var åter efter midnatt. Fixade till en ändring i ett diagram i vår artikel och gjorde motsvarande för postern. I säng 01.30. En kille från Polen som vi träffade på middagen höll på till 04.00 med sin artikel fick vi höra dagen efter. Filerna kommer att finnas på EU PVSEC:s webbplats. Vet inte riktigt när de blir tillgängliga där. En nyhet i år skulle tydligen vara att man kan ladda ner filer fritt under de första sex månaderna.

Bengt Stridh och David Larsson vid vår poster på EU PVSEC i Paris. 2013-10-02.

Bengt Stridh och David Larsson vid vår poster på EU PVSEC i Paris. 2013-10-02.

Richard Thygesen är glad i hågen på Le Train Bleu där konferensmiddagen på EU PVSEC hölls. 2013-10-02.

Richard Thygesen är glad i hågen på Le Train Bleu där konferensmiddagen på EU PVSEC hölls. 2013-10-02.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *