På plats för EU PVSEC 2013

Sitter på hotellrum i Paris, endast några stenkast från konferens- och utställningsplatsen. “Pool position” till konferensen kan man säga. Ifjol var jag först med att lämna in det digitala material för artikeln som kommer i konferensens “proceedings”, kom före att man egentligen startat inlämningen, blir svårslaget i år…

Åkte taxi till hotellet. Taxichauffören var högljutt besviken och sa förmodligen några mindre väl valda ord på franska, tur att jag inte förstod…

Rummet var tack vare sin kompakthet snabbt överblickbart, men det spelar mindre roll, ska inte spendera så mycket tid på hotellrummet.

Ägnade flygtiden åt att planera de närmaste dagarna. Det fanns alltför mycket intressant. Måste sovra bort en del för att även hinna med utställningen.

2 reaktion på “På plats för EU PVSEC 2013

    • Ca 17 650 kr/kW. Ett bra pris om det är inklusive moms.

      Undrar vad som är det nya i Veckans Affärers nyhet? Redan i september 2012 lanserade IKEA nyheten att de skulle börja sälja solcellspaket. Är det nya att de verkligen börjat nu? Eller att de säljer på alla IKEA-varuhus i England?
      PS 1/10. Fick höra idag från en person som jobbar på Solibro att nyheten att man börjat nu, det finns inte på alla IKEA-varuhus i England ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *