App för Sunny Portal

Vi har en SMA växelriktare och jag har laddat ner en gratis app Sunny Portal för iPhone. För att kunna se driftdata ska man ange e-postadress och lösenord, samma som för Sunny Portal på webben. Det har fungerat fint att logga in tidigare och titta på driftdata men nu får jag ”Login failed. The login was not succesful. Please try again…”. Provade att ta bort appen och ladda ner den igen, men det blev samma fel. Det fungerar bra att logga in på Sunny Portal på datorn. Huum… märkligt. Skickade ett meddelade till Sunnys kundservice, så får vi se vad de har för förslag.

2 reaktion på “App för Sunny Portal

  1. Hej Bengt!
    Det hände mig med, och berodde förmodligen på att jag var inloggad med en annan dator samtidigt! Fick vänta ett par timmar efter jag loggat ut från datorn, sen fungerade det!

    Lycka till!

    • Ja, jag trodde väl också att det kunde vara något sådant. Men när jag prövade i kväll utan att ha loggat in på Sunny Portal via datorn först fungerade det fortfarande inte. Däremot gick det utmärkt på datorn. Skumt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *