Månadsprognosen snart uppnådd

94,2 kWh hittills under februari. Redan under onsdagen kan vi närma oss Sunny Portals månadsprognos på 116,58 kWh (PS 22/2: Tänkte tokigt, trötthetstecken efter helgen?, lär dröja till torsdag-fredag innan vi når prognosen). Det kom dock 1-2 cm snö i natt, men det mesta av snön var borta från solcellsmodulerna nu på kvällen. Med lite mer sol kommer snön att smälta bort under morgondagen.

I helgen blev det en sagolik skridskohelg på Vättern, där det var det bästa isläget för långfärdsskridsko på årtionden. Det blev 4,1 mil på lördag söderut till Karlsborg och på söndag 10,3 mil från Jönköping till Karlsborg. Det var strålande sol hela helgen som omvandlades till solbränna i ansiktet… Snacka om livsenergi.

Enastående is på Vättern utanför Hjo

Enastående is igår på Vättern utanför Hjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *