Registrerad på Sunny Portal

Vår växelriktare till solcellsanläggningen har tillverkats av SMA, Tyskland. De är idag världens i särklass största tillverkare av växelriktare. De har en gratistjänst som heter Sunny Portal för ägare av växelriktare från SMA. På Sunny Portal kan man registrera sin solcellsanläggning. Som ägare av en anläggning kan man därefter göra en beskrivning av anläggning och välja att visa alla eller delar av de data som registreras i solcellsanläggningen. Jag valde att lägga ut alla sidor jag kunde hitta.

Gör gärna ett besök på Gäddeholm 73, Västerås, på Sunny Portal.

Över 42 000 solcellsanläggningar från hela världen finns registrerade på Sunny Portal. Fantastiskt! Fem andra svenska solcellsanläggningar är registrerade. För två av anläggningarna har dock uppdateringen till Sunny Portal slutat att fungera. Det visar väl att det behövs någon utsedd driftansvarig som övervakar att sådant här fungerar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *