Komplettering till anbud

2,5 vecka efter min förfrågan om komplettering av första anbudet fick vi mera info. Modulerna var av modell ND 170 W (inte 175 W som tidigare angivits) från Sharp och hade verkningsgraden 13,0%. Ingen toppklass alltså.

När det gäller växelriktaren stod det bara att det var en Danfoss på 3000 W, inget om vilken modell. Det följde med användarmanul för några andra modeller av Danfoss växelriktare. Jag saknade dock uppgifter om verkningsgrad för växelriktaren.

Den ABB ODIN elmätare som föreslogs visar bara den summerade energin , den har inte möjlighet att visa den momentana effekten som skulle vara intressant att veta.

Med tanke på att detta systemförslag inte höll den nivå jag tänkt mig och att det var så trögt att få uppgifter satsade jag därför på att kommunicera med andra tänkbara leverantörer i första hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *